Elbistan Araç Kiralama

Elbistan Araç Kiralama

Elbistan Araç Kiralama

Elbistan araç kiralama sayesinde Elbistan ve çevresine kolay bir şekilde gitmek mümkündür. Son dönemlerde araç fiyatları ve aracın giderleri oldukça arttığı için herkes araç kiralamaya yönlenmiştir. Elbistan ve çevresinde de bu durum oldukça yaygındır. Bu çevrelerde en çok tercih edilen firma ise Elbistan Araç kiralama firmasıdır. Temizliği, hijyeni, kalitesi, hizmeti ve müşterilerle iletişim tarzı ile müşterilerden sürekli olarak olumlu geri dönüşler sağlanır. Aynı zamanda araç kiralamada dikkat edilmesi gerekenler konusunda hassas olduğu için oldukça takdir görür.

Araç Kiralamada Gereken Şartlar

Elbistan araç kirala için bazı şartlar gerekmektedir. Bu şartlar yerine getirilmediği takdirde araç kiralanmaz. Araç kiralama için gereken şartlar şu şekildedir;

·         Aracı kiralayacak kişinin 21 yaşından daha büyük olması gerekir.

·         Araç kiralamak isteyen kişinin 2 senelik bir ehliyeti olmalıdır. Daha büyük ve lüks aracı kiralamak isteyen kişilerin de 3 senelik ehliyet sahibi olma koşulu vardır.

·         Aracı sadece kiralayan kişi sürebilir. Aksi takdirde farklı bir kişi tarafından kullanıldığı zaman sözleşme iptal edilir. Eğer aracı birden fazla kişi kullanacaksa sözleşmeye dahil edilmelidir.

·         Elbistan kiralık araç kiralandıktan sonra sözleşmeye uygun olacak şekilde diğer şehirlere gidilebilir. Fakat kiralık araç ile yurtdışına gitmek mümkün değildir.

·         Aracı kullanan kişinin alkol, uyuşturucu gibi maddeleri hiçbir şekilde tüketmemelidir. Aksi takdirde aracın kaskosu ve sigortası geçerli olmayacaktır.

·         Kiralanan araç firma ve sürücü tarafından belirlenmiş olan gün ve saat içerisinde geri getirilmelidir.

İlginizi Çekebilir
  • Malatya araç kiralamada en uygun fiyatlar
    Evarent araç kiralama olarak sizlere Malatya'da en uygun araç kiralama hizmeti sunmayı amaçlıyoruz. En uygun fiyatlı araç kiralama için buradayız.
  • Malatya Aylık Araç Kiralama
    Malatya Evarent araç kiralama, Malatya ve çevresinde uzun süreli..
  • Malatya Darende Araç Kiralama
    Darende, Malatya ilinin güneyinde yer alan bir ilçedir. Darende, yerli ve yabancı turistler için birçok otel, pansiyon ve tatil köyü hizmet vermektedir. Bu yüzden araç kiralamak için uygun bir ilçe olan Darende ilçemizde güvenli bir şekilde şirketimizden bütçenize uygun...
  • Malatya Araç Kiralama Hizmeti evarent
    Doğu Anadolu bölgesinin oldukça gelişmiş şehirlerinden olan Malatya muhteşem olan doğal güzellikleri, tarihi yapıtları ve aynı zamanda yöresel lezzetleri ile dikkatleri devamlı şekilde üzerine çekiyor. Malatya Havalimanı'na gelmekte olan misafirlerin araç kiralama ihtiy...
  • Malatya Araç Kiralama Hizmeti Verenler
    Malatya ' da gezilecek ve ziyaret edilebilinecek pek çok ilçe ve bölge bulunmaktadır , kış aylarının etkisi ile seyahat etmek için Malatya araç kiralama ihtiyacınızı evarent araç kiralama şirketleri ile giderebilirsiniz araç kiralama rezervasyonlarınızı ofislerimizden ç...
Whatsapp Telefon